/ / 122
-
LEI

Trimite mesaj
Advert #9127

contactati autorul anuntului si pe
Angajator: Primăria Comunei Stremţ, judeţul Alba

Primăria Comunei Stremţ, judeţul Alba, organizează concurs de recrutare pentru ocupare pe perioadă nedeterminata a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent, la Compartimentul buget finanțe impozite și taxe.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul economic;
  • posesor permis conducere categoria B;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 februarie 2019, ora 12.00: proba scrisă;
  • 22 februarie 2019, ora 12.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Condiţiile de participare, bibliografia şi conţinutul dosarului se afişează la sediul Primăriei Comunei Stremţ. Relaţii suplimentare la telefon 0258/848.101.

Telefon: 0258/848.101.
Localitate Stremț
Cartier sau Zona -
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila