/ / 1,126
-
LEI

Trimite mesaj
Advert #8221

contactati autorul anuntului si pe

Primăria Comunei Mogoș, Judeţul Alba, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier, I, debutant, în cadrul Compartimentului contabilitate din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Mogoş.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice.

 

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 iulie 2018, ora 12:00: proba scrisă;
  • 11 iulie 2018, ora 12.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Mogoș nr. 3A, Judeţul Alba, telefon Consilier debutant , e-mail [email protected]

Telefon: Consilier debutant
Localitate Mogoș
Cartier sau Zona -
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila