/ / 200
350
LEI

0747080238


NLP & REIKI SOLUTIONS. Terapie si cursuri Reiki, NLP & Coaching. Alba Iulia, Romania


Trimite mesaj
Advert #9315

contactati autorul anuntului si pe
CURS: Tehnici NLP (programare neuro-lingvistica) si Coaching pentru succes in relatiile personale si profesionale”-Alba Iulia, sambata 16 martie).
Control mental, automotivare, atingere obiective! – tehnici mentale de auto-motivare, stabilire obiective si activare a puterii subconstiente!
Invata sa iti conduci viata personala, cariera sau afacerile spre atingerea obiectivelor si spre succes! Cursul se adreseaza prsoanelor care doresc sa se dezvolte personal, sa-si dezvolte abilitatea de a lucra cu subconstientul, persoanelor care doresc o viata mai buna din punct de vedere al sanatatii fizice, mentale si emotionale, persoanelor din mediul de afaceri care doresc sa-si dezvolte capacitati sporite de lucru si management, persoanelor din vanzari, managerilor si angajatilor, oricaror persoane care doresc sa-si schimbe in bine viata personala si profesionala!
Beneficiile cursului:
-Vei invata sa iti stabilesti cu claritate obiectivele si actiunile menite sa iti ghideze parcursul spre prosperitate, echilibru si succes!
-Vei invata tehnici de automotivare si de depasire a obstacolelor de care esti constient sau nu.
-Vei intelege puterea subconstientului si a afirmatiilor pozitive menite sa atraga tot ceea ce ti-ai propus pentru viata ta personala, cariera, relatiile sau afacerile tale.
-Vei beneficia in timpul cursului de o meditatie foarte profunda, ghidata de trainer, pentru a-ti elibera mintea de limitari, preconceptii, tensiuni si restrictii, indiferent ca ti le-ai autoindus sau ti-au fost induse de catre altii de-a lungul timpului.
-Vei invata sa folosesti tehnici de identificare a dorintelor constiente si subconstiente, vei deveni astfel mult mai echilibrat in decizii si actiuni! Vei gandi si vei actiona precum cei pe care i-ai considerat pana acum adevarati „magicieni”!
Acest curs se adreseaza oricarei persoane care doreste sa se dezvolte personal, sa cunoasca si sa foloseasca tehnici de automotivare si de lucru cu subconstientul, spre atingerea rapida in viata de zi cu zi a obiectivelor si a dorintelor de sanatate, prosperitate, fericire, relatii armonioase si succes!
Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS. Costul cursului este de 350 lei.
Cursul are o durata de 8 ore cu pauze de cafea, apa si produse de patiserie.
Orar:Sambata 16 martie: 9.30-17.30
TRAINER:
Ioana Lavinia Baciu, NLP master practitioner, hipnoterapeut.
Informatii si inscrieri la tel: 0747-080239 sau prin mesaj. Locatia cursului se va comunica celor inscrisi cu cateva zile inainte de inceperea cursului. Se ofera suport de curs.

Telefon: 0747080239
Localitate ALBA IULIA
Cartier sau Zona centru
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila