/ / 223
350
LEI

0747080238


NLP & REIKI SOLUTIONS. Terapie si cursuri Reiki, NLP & Coaching. Alba Iulia, Romania


Trimite mesaj
Advert #9289

contactati autorul anuntului si pe
Cursuri de dezvoltare personala, Alba Iulia, 16-17 martie 2019.
NLP & Reiki Solutions va invita la cele 2 cursuri de dezvoltare personala: Tehnici NLP (basic) si TFT si EFT Energy-eliberare emotionala:

1. „Tehnici NLP (programare neuro-lingvistica) si Coaching pentru succes in relatiile personale si profesionale”-sambata 16 martie – cost de participare 350 lei;
2. „EFT Energy & TFT basic: Elemente si Tehnici de eliberare emotionala”-duminica 17 martie – cost de participare 350 lei;

Mai jos gasiti detalii despre fiecare curs in parte si orarul desfasurarii acestora:

1. „Tehnici NLP (programare neuro-lingvistica) si Coaching pentru succes in relatiile personale si profesionale”-Alba Iulia, sambata 16 martie).
Control mental, automotivare, atingere obiective! – tehnici mentale de auto-motivare, stabilire obiective si activare a puterii subconstiente!
Invata sa iti conduci viata personala, cariera sau afacerile spre atingerea obiectivelor si spre succes! Cursul se adreseaza prsoanelor care doresc sa se dezvolte personal, sa-si dezvolte abilitatea de a lucra cu subconstientul, persoanelor care doresc o viata mai buna din punct de vedere al sanatatii fizice, mentale si emotionale, persoanelor din mediul de afaceri care doresc sa-si dezvolte capacitati sporite de lucru si management, persoanelor din vanzari, managerilor si angajatilor, oricaror persoane care doresc sa-si schimbe in bine viata personala si profesionala!
Beneficiile cursului:
-Vei invata sa iti stabilesti cu claritate obiectivele si actiunile menite sa iti ghideze parcursul spre prosperitate, echilibru si succes!
-Vei invata tehnici de automotivare si de depasire a obstacolelor de care esti constient sau nu.
-Vei intelege puterea subconstientului si a afirmatiilor pozitive menite sa atraga tot ceea ce ti-ai propus pentru viata ta personala, cariera, relatiile sau afacerile tale.
-Vei beneficia in timpul cursului de o meditatie foarte profunda, ghidata de trainer, pentru a-ti elibera mintea de limitari, preconceptii, tensiuni si restrictii, indiferent ca ti le-ai autoindus sau ti-au fost induse de catre altii de-a lungul timpului.
-Vei invata sa folosesti tehnici de identificare a dorintelor constiente si subconstiente, vei deveni astfel mult mai echilibrat in decizii si actiuni! Vei gandi si vei actiona precum cei pe care i-ai considerat pana acum adevarati „magicieni”!
Acest curs se adreseaza oricarei persoane care doreste sa se dezvolte personal, sa cunoasca si sa foloseasca tehnici de automotivare si de lucru cu subconstientul, spre atingerea rapida in viata de zi cu zi a obiectivelor si a dorintelor de sanatate, prosperitate, fericire, relatii armonioase si succes!
Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS. Costul cursului este de 350 lei.
Cursul are o durata de 8 ore cu pauze de cafea, apa si produse de patiserie.
Orar:Sambata 16 martie: 9.30-17.30
TRAINER:
Ioana Lavinia Baciu, NLP master practitioner, hipnoterapeut.
Informatii si inscrieri la tel: 0747-080239 sau prin mesaj. Locatia cursului se va comunica celor inscrisi cu cateva zile inainte de inceperea cursului. Se ofera suport de curs.

2. „EFT Energy & TFT basic: Elemente si Tehnici de eliberare emotionala” – Alba Iulia, duminica 17 martie 2019

Cu usoare batai (tapping) in anumite puncte de pe corp vei reusi sa schimbi in bine viata ta si a celor dragi! Iti vom preda in cadrul acestui curs aceste tehnici TFT (Terapia corpului mental) si EFT Energy (Tehnici de eliberare emotionala) dar si alte tehnici complementare care sa te ajute in maximizarea succesului, astfel incat tehnica sa devina foarte usor de stapanit, iar rezultatele pozitive sa apara cat mai repede posibil, de multe ori inca de la primele sedinte! Atingerea echilibrului dintre corp, minte si suflet iti e acum mai la indemana ca oricand! Ajuta-te si ajuta-i si pe altii sa depaseasca problemele emotionale si sa priveasca increzatori inainte!
Aceste tehnici se aplica si sunt de ajutor cel putin in dizolvarea si eliminarea urmatoarelor situatii: frica si fobie, traume emotionale, stres si anxietate, stari de furie si frustrare, dependente si adictii, dureri fizice acute (dureri usoare), dureri de cap, migrene, terapia durerilor cronice. De asemenea sunt de ajutor in cresterea increderii in fortele proprii, in controlul greutatii, in depasirea unor situatii personale dramatice sau de de criza, in dizolvarea blocajelor financiare, profesionale si a altor blocaje emotionale survenite din relatii personale sau profesionale nepotrivite. Studiile stiintifice adresate acestor terapii fac dovada ca acestea se bucura de succes in 80% din cazurile pentru care sunt aplicate!

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte personal, sa invete terapia si tehnicile EFT si TFT de vindecare si eliberare somato-emotionala si sa-si conduca viata personala si profesionala in prosperitate si echilibru, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamele cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei complementare si alternative, orice persoana care doreste sa practice tehnici de eliberare emotionala in folosul propriu sau al celor dragi.

Cursul are o durata de 8 ore: duminica 17 martie, orele 9.30-17.30. La sfarsitul cursului se elibereaza diploma de participare la cursul de “Tehnici TFT & EFT Energy-basic (eliberare somato-emotionala)”.
Costul participarii este de 350 lei. Sunt incluse: activitatea de training si suport de curs.
Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS.
Trainer: Horatiu-Flaviu, maestru RA-Reiki, TFT & EFT master practitioner, Coaching & NLP master practitioner. Inscrieri si informatii la 0747-080238 sau prin mesaj.

Va multumim ca alegeti dezvoltarea personala si profesionala participand la cursurile NLP & REIKI SOLUTIONS! Ioana & Horatiu

Telefon: 0747080239
Localitate ALBA IULIA
Cartier sau Zona Valea Popii
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila