/ / 210
350
LEI

0747080238


NLP & REIKI SOLUTIONS. Terapie si cursuri Reiki, NLP & Coaching. Alba Iulia, Romania


Trimite mesaj
Advert #9313

contactati autorul anuntului si pe
„EFT Energy & TFT basic: Elemente si Tehnici de eliberare emotionala” – Alba Iulia, duminica 17 martie 2019

Cu usoare batai (tapping) in anumite puncte de pe corp vei reusi sa schimbi in bine viata ta si a celor dragi! Iti vom preda in cadrul acestui curs aceste tehnici TFT (Terapia corpului mental) si EFT Energy (Tehnici de eliberare emotionala) dar si alte tehnici complementare care sa te ajute in maximizarea succesului, astfel incat tehnica sa devina foarte usor de stapanit, iar rezultatele pozitive sa apara cat mai repede posibil, de multe ori inca de la primele sedinte! Atingerea echilibrului dintre corp, minte si suflet iti e acum mai la indemana ca oricand! Ajuta-te si ajuta-i si pe altii sa depaseasca problemele emotionale si sa priveasca increzatori inainte!
Aceste tehnici se aplica si sunt de ajutor cel putin in dizolvarea si eliminarea urmatoarelor situatii: frica si fobie, traume emotionale, stres si anxietate, stari de furie si frustrare, dependente si adictii, dureri fizice acute (dureri usoare), dureri de cap, migrene, terapia durerilor cronice. De asemenea sunt de ajutor in cresterea increderii in fortele proprii, in controlul greutatii, in depasirea unor situatii personale dramatice sau de de criza, in dizolvarea blocajelor financiare, profesionale si a altor blocaje emotionale survenite din relatii personale sau profesionale nepotrivite. Studiile stiintifice adresate acestor terapii fac dovada ca acestea se bucura de succes in 80% din cazurile pentru care sunt aplicate!

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte personal, sa invete terapia si tehnicile EFT si TFT de vindecare si eliberare somato-emotionala si sa-si conduca viata personala si profesionala in prosperitate si echilibru, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamele cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei complementare si alternative, orice persoana care doreste sa practice tehnici de eliberare emotionala in folosul propriu sau al celor dragi.

Cursul are o durata de 8 ore: duminica 17 martie, orele 9.30-17.30. La sfarsitul cursului se elibereaza diploma de participare la cursul de “Tehnici TFT & EFT Energy-basic (eliberare somato-emotionala)”.
Costul participarii este de 350 lei. Sunt incluse: activitatea de training si suport de curs.
Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS.
Trainer: Horatiu-Flaviu, maestru RA-Reiki, TFT & EFT master practitioner, Coaching & NLP master practitioner. Inscrieri si informatii la 0747-080238 sau prin mesaj.

Va multumim ca alegeti dezvoltarea personala si profesionala participand la cursurile NLP & REIKI SOLUTIONS! Ioana & Horatiu

Telefon: 0747080238
Localitate ALBA IULIA
Cartier sau Zona Centru
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila