/ / 29
3,900
LEI

0747080238


Maestru Reiki, terapeut bioenergie, terapeut craniosacral, specialist acreditat ANC in activitati de Coaching, NLP master-practitioner, socio-psiho-pedagog, radionic practitioner.


Trimite mesaj
Advert #8966

contactati autorul anuntului si pe
Alba Iulia

Curs de Tehnici bioenergetice complementare: Initiere in tehnici de relaxare, echilibrare si vindecare cu energie universala – Ra Reiki gradul I, II si maestru-profesor, Radionica spirituala (arta transmiterii de influente pozitive asupra situatiilor de viata), Legea atractiei si Tehnici de bioenergetica sacro-craniana. CLUJ-NAPOCA, ianuarie-iunie 2019 (6 module: 96 de ore de teorie si practica la sala de curs + 60 de ore de studiu individual asistat de la distanta).
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se dezvolte personal, sa foloseasca arta spirituala radionica, sa atraga bunastare, sanatate, prosperitate si succes in viata personala si profesionala, sa cunoasca si sa practice pe sine sau pe ceilalti tratamentele bioenergetice sacro-craniene si tratamentele reiki cu energie universala, asa cum au fost transmise de catre maestrul fondator reiki Dr. Mikao Usui din Japonia.

Ce invatam la cursul de Reiki-vindecare cu bioenergie, Radionica mentala si Bioenergetica sacro-craniana:

Modulul 1: (26-27 ianuarie 2019)
Scurt istoric si principiile reiki. Vom invata elemente de radionica mentala (tehnica spirituala de influentare pozitiva a situatiilor de viata, folosind grafice din geometria sacra, piramide si pendul). Vom face cunostiinta cu tehnicile ce ne vor ajuta sa atragem in vietile noastre abundenta, sanatate, prosperitate, pace, dragoste, echilibru si armonie. Scurt istoric al tehnicilor sacro-craniene. Vom face apoi individual, cu fiecare cursant in parte, ritualul de initiere reiki traditional japonez gradul I. Dupa initierea (acordajele) de gradul I, cursantii vor dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie). Acordajul consta intr-un ritual de initiere asa cum a fost transmis de maestrul Mikao Usui. Se elibereaza blocajele din chakre (centri energetici principali) si se deschide traseul energiei spre palme, astfel incat energia sa poata fi transmisa catre propria persoana sau catre alte fiinte.

Modulul 2: (23-24 februarie 2019).
Practica: cursantii vor invata sa practice autotratamentul si sa faca tratament reiki altor fiinte (oameni, animale, plante). Se invata apoi tehnici de energizare a apei, a alimentelor, bijuteriilor si cristalelor. Vom invata despre tratamentul afectiunilor prezente in breviarul terapeutic reiki si vom exemplifica (peste 50 de afectiuni). Apoi, cursantii isi vor face tratamente unii altora pentru a-si insusi tehnicile de lucru cu energie universala vitala.

Modulul 3: (23-24 martie 2019)
Vom invata tehnici de bioenergetica sacro-craniana. Vom invata pasele energetice adresate sistemului nervos si ne vom insusi tehnici de energizare a membranei Duramater si a coloanei vertebrale. Vom invata apoi tehnici de prevenire a aparitiei depresiei si anxietatii precum si tehnici de tratament al acestor afectiuni. La sfarsitul modulului 3 vom face ritualul de initiere reiki gradul II. Initiere si acordaj (gradul II) pentru primirea Simbolurilor sacre reiki: Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare si incarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spatii, locuinte, birouri etc, creste puterea de vindecare fata de cea primita prin acordajul de grad I); Sei He Ki (simbolul vindecarii mental-emotionale-se foloseste in tratamentele depresiei, anxietatii, atacuri de panica, sistem nervos central si orice afectiuni ale campului emotional, vindeca dependentele, echilibreaza emisferele cerebrale, se pot vindeca situatii din trecut, traume emotionale etc); Hon Sa Ze Sho Nen (simbolul de transmitere si vindecare energetica la distanta si in timp-se pot curata si energiza obiecte si persoane aflate la orice distanta…se pot manifesta mai rapid tendinte si dorinte proiectate in viitor etc). Se va putea transmite energie doar prin privire sau gand catre personae sau locul dorit.

Modulul 4: (13-14 aprilie 2019)
Practica: Cursantii vor realiza proiecte reiki in mod practic si vor invata cum se transmite energia universala la distanta (la orice distanta!). Tehnici de energizare a spatiilor (locuinte, loc de munca, sali de spectacole etc). Tehnici de lucru cu energie pentru grupuri de oameni. Tehnici de echilibrare mental-emotionala. Tehnici reiki utilizate in mediul de afaceri. Tehnici de mentalizare a situatiilor pozitive de viata: reiki in relatii, reiki in afaceri, reiki in proiectarea unui viitor abundent si luminos.

Modulul 5: (18-19 mai 2019)
Radionica mentala: tehnici de influentare pozitiva a situatiilor de viata. Invatam la un nivel superior tehnici de radionica spirituala, folosind grafice geometrice sacre (floarea vietii, rombul Servranx, anthakarana, pentagrama etc) si forme geometrice tridimensionale (piramide, cuburi, sfere, dodecaedru etc). Invatam apoi cum sa folosim simbolurile reiki de la gradul II pentru a consacra si a dinamiza dispozitivele radionice pentru o manifestare cat mai optima si mai rapida a dorintelor si gandurilor de bunastare, fericire, sanatate si succes, in planul realitatii concrete. Tehnici de programare neurolingvistica pentru stabilirea obiectivelor si depasirea anumitor situatii limita. Tehnici de mentalizare a dorintelor si de atragere a situatiilor optime de sanatate, prosperitate si relatii luminoase. Tehnici de atragere a succesului si a prosperitatii. Vei intelege si vei sti sa folosesti practice Legea atractiei si Legea rezonantei universale. Vei deveni astfel mult mai puternic in decizii si actiuni, vei actiona si vei gandi precum cei pe care i-ai crezut pana azi adevarati magicieni. Cursantii vor primi si vor invata sa utilizeze pendulul radiestezic si piramida de cristal pentru proiectele radionice dorite.
La sfarsitul acestui modul vei sti sa iti focalizezi forta mentala, energia personala si universala astfel incat sa atragi tot ceea ce este mai benefic pentru tine, spre binele tau superior si al celor din jurul tau!

Modulul 6: (1-2 iunie 2019)
Initiere reiki in grad de maestru Ra-Reiki (Radionic-Reiki). Cursantii vor beneficia de ritualul minunat al initierii in grad de maestru-profesor de reiki. Vom invata tehnicile de acordaj al altor persoane, tehnici de lucru cu simbolul maestru (Dai Ko Myo). Cursantii vor stapani arta de a lucra cu toate simbolurile reiki si vor invata ritualurile de initiere pentru alte persoane, devenind maestri – profesori in arta spiritual-terapeutica Ra-Reiki. Veti avea de acum posibilitatea sa practicati cu succes oricand veti dori aceasta minunata meserie: terapeut-maestru/profesor Reiki.

La sfarsitul celor 6 module de curs, absolventilor li se va elibera diploma de initiere in grad de maestru Reiki si diplome de participare la cursurile de radionica mentala si bioenergetica sacro-craniana.

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu energie universala si sa-si conduca viata si afacerile in prosperitate si echilibru, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamele cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative, orice persoana care doreste sa practice tratamente de intretinere corporala ca terapeut reiki. Reiki este o terapie complementara recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate. La inceputul fiecarui modul veti primi suportul de curs aferent modulului respectiv. Intre module veti primi materiale si documentare pentru studiu individual.

Costul cursului “Radionica, Reiki si Bioenergetica sacro-craniana” este de 650 lei/modul X 6 module, total curs: 3900 lei/participant. Cursul poate fi achitat in transe de cate 650 lei, la fiecare modul. DISCOUNT: Persoanele care achita integral curssul pana la data de 30 decembrie 2018 beneficiaza de o reducere de 900 lei, deci vor achita doar 3000 lei!!! Pentru plata integrala a cursului pana la data de 15 ianuarie 2019 se primeste un discount de 400 lei, costul final al cursului fiind de 3500 lei. Orice cursant primeste o reducere de 100 lei pentru orice alta persoana pe care o inscrie la curs!!! Informatii suplimentare si inscrieri la 0747-080238 sau e-mail: [email protected] Locatia se comunica la inscriere.
Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS

Trainer-Formator autorizat ANC: Horatiu-Flaviu, socio-psiho-pedagog, maestru-terapeut Ra-Reiki-bioenergie, radionic practitioner, Life & Business Coach si terapeut craniosacral.

Telefon: 0747080238
Localitate ALBA IULIA
Cartier sau Zona Valea Popii
distanța
Address Alba Iulia
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila