/ / 202
600
LEI

0747080238


NLP & REIKI SOLUTIONS. Terapie si cursuri Reiki, NLP & Coaching. Alba Iulia, Romania


Trimite mesaj
Advert #9311

contactati autorul anuntului si pe
Curs de dezvoltare personala: Initiere in tehnici de relaxare, echilibrare si vindecare cu Bioenergie – Reiki gradul I si elemente de bioenergetica sacro-craniana, la Alba Iulia sambata, 16 martie 2019. Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se dezvolte personal, sa cunoasca si sa practice pe sine sau pe ceilalti tratamentele reiki cu energie universala, asa cum au fost transmise de catre maestrul fondator Dr. Mikao Usui din Japonia.

Ce veti invata:

Dupa initierea (acordajele) de gradul I, cursantii vor dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie). Acordajul consta intr-un ritual de initiere, asa cum a fost transmis de maestrul Dr. Mikao Usui, ritual menit sa deblocheze centri energetici principali si sa faca posibila accesarea energiei universale si transmiterea ei prin palme catre propria persoana sau catre alte persoane sau fiinte. Se vor invata pozitiile palmelor in tratamentele reiki de relaxare si echilibrare, pozitiile palmelor in tratamentul complementar al diverselor afectiuni (breviar terapeutic pentru peste 50 de afectiuni posibile). De asemenea, veti invata cateva pase de bioenergetica sacro-craniana, adresate sistemului nervos. Aceste elemente de bioenergetica sacro-craniana sunt de un real ajutor in prevenirea aparitiei si tratamentul anxietatii, depresiei, dar si in tratarea migrenelor sau a durerilor de spate. Veti stii sa dizolvati blocajele energetice si sa incarcati energetic apa, alimentele, bijuteriile si cristalele.

Se ofera suport de curs.

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu bioenergie si tehnici de bioenergetica sacro-craniana, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamele cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative. Reiki este o terapie complementara recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate.
Orarul cursului: Sambata 16 martie 2019, orele 10.00-18.00
Costul cursului Reiki (gradul I si elemente de bioenergetica sacro-craniana) este de 500 lei.

Informatii suplimentare si inscrieri la 0747-080238 sau e-mail: [email protected] Locatia se comunica la inscriere.
Trainer-Formator autorizat ANC: Horatiu-Flaviu, socio-psiho-pedagog, maestru-terapeut Ra-Reiki-bioenergie, NLP master practitioner & Life Coach.

Telefon: 0747080238
Localitate ALBA IULIA
Cartier sau Zona Centru
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila