/ / 127
2,900
LEI

0747080238


NLP & REIKI SOLUTIONS. Terapie si cursuri Reiki, NLP & Coaching. Alba Iulia, Romania


Trimite mesaj
Advert #9307

contactati autorul anuntului si pe
Curs NLP Practitioner – Curs de dezvoltare personala orientat spre armonie si succes in viata personala si profesionala. 4 locatii diferite, 8 zile, acelasi curs deosebit!
De ce NLP? Deoarece: iti creste puterea interioara si increderea in tine si in forta ta; inveti sa iti folosesti subconstientul, astfel incat acesta sa lucreze in favoarea ta; scopul vietii tale ti se va releva; iti creste puterea pentru performanta si actiune; vei deveni un expert in comunicare; elimini traume din trecut; vei deveni stapanul propriilor tale emotii; nimeni nu va vedea mai mult decat vei vrea tu sa arati despre tine; vei invata tehnici de programare, strategie si atingere a succesului, iti elimini blocaje, frici, temeri; te va “forta “ sa iesi din zona de confort si vei vedea ca totul iti este acum la indemana; iti poti schimba instant starea de spirit din demotivat in invingator; devii specialist in comunicare eficienta, leadership, limbaj persuasiv ; Limbajul corpului si a a fetei te-a tradat vreodata? De acum vei deveni maestru in a-ti tine sub control emotiile si starile interioare.Un zambet cald aduce un prieten nou, dar un intreg sistem de limbaj non-verbal bine controlat aduce SUCCESUL; vei reusi sa aplanezi conflicte inainte ca acestea sa apara.
Programarea neurolingvistica (NLP) este o abordare ce exploreaza relatia dintre ceea ce gandim (neuro), ceea ce comunicam verbal si non-verbal (lingvistica) si formatele noastre emotionale si comportamentale (programare). Aceasta explorare va duce la un grad inalt de constientizare a valorilor si nevoilor, la o manifestare a unor comportamente noi, la imbunatatirea vietii psihice si fizice, va deschide drumul spre autocunoastere, spre armonie, intelegere, incredere si succes!
Acest curs specializat imbina armonios tehnicile de NLP, aceasta abordare extrem de fina a situatiilor de viata si este creat astfel incat cursantii sa experimenteze si sa-si insuseasca abilitatile NLP si de leadership in vietile lor personale si profesionale.
Indiferent ceea ce esti si ceea ce faci, acest curs este pentru tine si-ti va schimba viata in bine!

Invatam!
1. Ancorare, reincadrare, swish vizual, nivelurile neurologice, pozitii perceptuale, meta-model si modelul Milton Erickson, coaching si leadership, time line therapy, strategia Swot, strategia Disney, modelul TOTE
2. Limbajul increderii, limbajul ochilor, puterea privirii
3. Cum sa devii cel mai bun comunicator: stabilirea unui punct de start pentru o comunicare excelenta; conectarea – asculta, priveste si invata; transmiterea mesajului intentionat, dobandirea curajului de a vorbi in public;
4. Managementul furiei (tehnici de dezamorsare a starilor conflictuale si de promovare a unei reactii calme si eficiente in momentele tensionate)
5. Sisteme de reprezentare (sa intelegem cum gandesc oamenii si cum interpreteaza ceea ce spunem)

Scopul acestui curs este de a transfera spre participanti tehnici extrem de eficiente si abilitati de imbunatatire a relatiilor personale, profesionale, a comportamentelor si valorilor menite sa duca la o viata plina de sanatate, armonie si success!!!

Costul cursului este de 2900 lei. Persoanele care achita integral cursul pana cel tarziu cu 30 zile inainte de data inceperii cursului (vezi datele pentru fiecare locatie), beneficiaza de reducere de 400 lei, costul total al cursului fiind de 2500 lei. Persoanele care inscriu alti cursanti beneficiaza de o reducere de 300 lei pentru fiecare cursant pe care l-au inscris. Costul aferent cursului se poate achita integral sau in rate pana la data inceperii cursului. Locatia va fi comunicata celor inscrisi, cu cateva zile inaintea inceperii cursului.
Cursul NLP Practitioner are o durata de 8 zile consecutive si il puteti urma in urmatoarele locatii:
Alba Iulia 23.06 – 30.06.2019
Oradea 14.06 – 21.07.2019
Brasov 28.07 – 04.08.2019
Cluj – Napoca 25.08 – 01.09.2019
Informatii si inscrieri pe e-mail: [email protected] sau la tel: 0747-080239, trainer: Ioana Lavinia Baciu (NLP master-practitioner, masterat dreptul afacerilor, auditor & trainer in sisteme de management).

Telefon: 0747080239
Localitate ALBA IULIA
Cartier sau Zona Centru
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila