/ / 37
3,900
LEI

0747080238


Maestru Reiki, terapeut bioenergie, terapeut craniosacral, specialist acreditat ANC in activitati de Coaching, NLP master-practitioner, socio-psiho-pedagog, radionic practitioner.


Trimite mesaj
Advert #8945

contactati autorul anuntului si pe
Curs Management cu NLP & Coaching-dezvoltare personala si business, Alba Iulia, 6 module, ianuarie-iunie 2019. Curs de dezvoltare personala orientat spre armonie si succes in viata personala si profesionala. Cursul este structurat in 6 module a cate doua zile (sambata si duminica), insumand un numar de 90 de ore de teorie si exercitii practice la sala de curs + 60 de ore de studiu individual (materiale si documentare trimise intre module).
Ne-am obisnuit sa credem ca “Management” este potrivit doar cand vorbim despre corporatii. Cand zicem “management” vedem deja o fabrica, auzim deja zgomotul utilajelor. Dar daca nu e numai atat? Management inseamna tot ceea ce facem si intreprindem zi de zi, felul cum ne petrecem timpul liber, cum gestionam relatiile de familie si prietenie,cum ne raportam la colegii de munca, sefi si subalterni. Managementul inseamna organizare, existent unui plan si stabilirea unor obiective.
Toti suntem managerii propriei noastre vieti! De aceea, te invit sa parcurgem impreuna drumul de la un manager bun la unul Excelent!
Programarea neurolingvistica (NLP) este o abordare ce exploreaza relatia dintre ceea ce gandim (neuro), ceea ce comunicam verbal si non-verbal (lingvistica) si formatele noastre emotionale si comportamentale (programare). Aceasta explorare va duce la un grad inalt de constientizare a valorilor si nevoilor, la o manifestare a unor comportamente noi, la imbunatatirea vietii psihice si fizice, va deschide drumul spre autocunoastere, spre armonie, intelegere, incredere si succes!
Acest curs specializat imbina armonios tehnicile de NLP si de Coaching, aceasta abordare extrem de fina a situatiilor de viata si afaceri si este creat astfel incat cursantii sa experimenteze si sa-si insuseasca abilitatile NLP, de leadership si de Coaching in vietile lor personale si profesionale.
Indiferent ce esti si ce faci, acest curs este pentru tine si-ti va schimba viata in bine!

-Antreprenorii , managerii si persoanele implicate in vanzari vor invata la acest curs tehnici de motivare a personalului, tehnici de comunicare eficienta si tehnici de crestere a afacerii (vanzari, productie, servicii etc).
-Persoanele angajate vor invata sa lucreze eficient in cadrul echipelor, sa comunice clar si eficient cu supervizorii si conducerea.
-Parintii vor invata cum sa comunice eficient cu copiii si sa le ghideze armonios parcursul spre un viitor mai bun.
-Persoanele care invata sau sunt in cautarea unei cariere (job) sau a unei afaceri personale, vor invata cum sa-si defineasca clar obiectivele si strategiile, cum pot dobandi perspective mai largi asupra vetii profesionale si cum isi pot creste increderea in fortele proprii si in succesul personal.
-Toti participantii vor invata sa-si armonizeze relatiile din cadrul familiei (dialog cu parinti, socrii, rude mai mult sau mai putin apropiate, cum se creaza armonie si comunicare sanatoasa si luminoasa cu persoanle din cadrul familiei si cu persoanele cu care intram in contact ocazional, vor invata, ca, desi parem la fel, suntem diferiti. Dar cu toate acestea trebuie sa eliminam blocajele de gandire si simtire si sa invatam ca e bine si de dorit sa fim uniti in diversitate;

Ancorare, reincadrare, swish visual, nivelurile neurologice, pozitii perceptuale, meta-model si modelul Milton Erickson, coaching si leadership, time line therapy, strategia Swot, strategia Disney, modelul TOTE, coaching executive, one-on-one coaching etc vor fi modele si strategii pe care le vom aborda pentru a va insusi urmatoarele:
-Cele 12 strategii ale comunicarii eficiente, limbaj verbal si non-verbal. Limbajul ne formeaza comportamentul, iar fiecare cuvant si gest este incarcat de semnificatii personale. Rostite potrivit, la timpul potrivit, acestea ne pot aduce iubire, bani, respect, incredere. Folosite eronat pot provoca adevarate stari conflictuale. Afla cum sa-ti orchestrezi limbajul si gesturile pentru a-ti atinge scopurile si a-ti implini visele!
-Limbajul increderii, limbajul ochilor, puterea privirii
-Cum sa devii cel mai bun comunicator: stabilirea unui punct de start pentru o comunicare excelenta; conectarea – asculta, priveste si invata; transmiterea mesajului intentionat
-Tehnici si exercitii pentru cresterea increderii in sine, depasirea barierelor limitative, depasirea traumelor emotionale, eliminarea fobiilor.
-Puterea subconstientului si tehnici de accesare a resurselor subconstiente, Puterea lui DA!
-Managementul furiei (tehnici de dezamorsare a starilor conflictuale si de promovare a unei reactii calme si eficiente in momentele tensionate)
-Coaching si tehnici NLP pentru un management de succes (Influenta si persuasiune, de la idee la actiune, orientarea catre scop si atingerea obiectivelor, constientizare si responsabilitate)
-Sisteme de reprezentare (sa intelegem cum gandesc oamenii si cum interpreteaza ceea ce spunem)

Scopul acestui curs este de a transfera spre participanti tehnici extrem de eficiente si abilitati de imbunatatire a relatiilor personale, profesionale, a comportamentelor si valorilor menite sa duca la o viata plina de sanatate, armonie si success!!!
Costul cursului este de 3900 lei. Persoanele care achita integral cursul pana cel tarziu in data de 11 ianuarie 2019, beneficiaza de reducere de 400 lei, costul total al cursului fiind de 3500 lei. Persoanele care inscriu alti cursanti beneficiaza de o reducere de cate 100 lei pentru fiecare cursant pe care l-a inscris. Locatia va fi comunicata celor inscrisi, cu cateva zile inaintea inceperii cursului.
Calendarul desfasurarii cursului “Management cu NLP & Coaching, Alba Iulia 2019: Modulul 1: 19-20 ianuarie, modulul 2: 16-17 februarie, modulul 3: 16-17 martie, modulul 4: 6-7 aprilie, modulul 5: 11-12 mai, modulul 6: 8-9 iunie .
Informatii si inscrieri pe e-mail: [email protected] sau la tel: 0747-080238, 0747-080239, traineri: Ioana Lavinia Baciu (NLP & reiki radionic practitioner, masterat dreptul afacerilor, auditor & trainer in sisteme de management), Horatiu-Flaviu, (specialist acreditat ANC in activitati de Coaching, reiki radionic master, formator acreditat ANC).

Telefon: 0747080239
Localitate ALBA IULIA
Cartier sau Zona Valea Popii
Exemplu: Casa, vila, spațiu comercial, teren intravilan, mobila